top of page

Samenwerkingen

Wij zoeken graag de samenwerking op met andere stichtingen en sportverenigingen in Leek en omstreken. Hieronder de stichtingen en sportverenigingen waarmee mij samen hebben gewerkt.

VEV 67.jpg

VEV'67

VEV ’67, vaak kortweg VEV genoemd, is een Nederlandse zaterdagvoetbalvereniging uit Leek, opgericht in 1967. Het eerste elftal van de club speelt in de Tweede klasse zaterdag.

De club speelt op sportpark Oostindie in Leek, gemeente Westerkwartier.

BSC Knights

BSC Knights is een gezellige club, waarin sportiviteit hoog in het vaandel staat. Er zijn teams voor verschillende leeftijden. Lijkt het jou leuk om eens te komen trainen? Honk- en softbalclub BSC Knights biedt jou de mogelijkheid om eerst vrijblijvend te komen meetrainen voordat je daadwerkelijk lid wordt

logo_standaard.png
Floorballrodenburg.png

Floorball Rodenburg

De floorballclub in Leek bestaat sinds 2015 en telt ruim 30 jeugdleden. Kinderen tot en met 17 jaar die interesse hebben voor floorball (ook wel unihockey genoemd) zijn van harte welkom voor een gratis kennismaking.

Malu Dance Company

Streetdance en hiphop van Malu Dance Company.

 

Kinderen en tieners zijn van harte welkom tijdens een gratis proefles. De reguliere lessen worden gegeven op de maandag tussen 16:00 en 19:00. Of je nu een beginner bent of je dansvaardigheden wilt uitdagen, Malu Dance Company Leek heet je van harte welkom.

Malu Dance Company.jpg
judo-academy-logo-def-2019-transparant.png

Judo Academy Noord Nederland

Judo Academy Noord-Nederland is in 2020 opgericht door voormalig bondscoach John van der Meer met als doelstelling sporters op te leiden aan de hand van de onderstaande drie pijlers:

-Plezier in bewegen
-Ontwikkeling van motorische vaardigheden
-Ontwikkeling van normen en waarden

Korfbalvereniging Westerkwartier

Korfbalvereniging Westerkwartier is ontstaan uit een recente fusie tussen twee verenigingen. Wil je je ook aansluiten bij deze gezellige korfbalvereniging waar van alles te doen is, kom dan vrijblijvend een paar keer meetrainen. Je bent van harte welkom.

FB_IMG_1702742470913.jpg
Impale Leek.png

Volleybalvereniging Impala Leek

Impala is een gezellige volleybalvereniging met ruim 160 leden die spelen op alle niveau’s, van recreanten tot 3e divisie bij de senioren en 2e klasse tot hoofdklasse bij de jeugd.

De vereniging staat bekend om haar goede jeugdopleiding, vanaf ongeveer 6 jaar kunnen kinderen bij ons volleyballen bij de CMV’s (Circulatie Mini Volleybal)

Scouting Nienoord

Scouting Nienoord biedt kinderen en jongeren een plezierige vrijetijdsbesteding. De scoutinggroep Nienoord telt inmiddels al meer dan 120 leden.

logo.png
De Zijlen.png

De Zijlen

De Zijlen vindt dat alle mensen met of zonder beperking van betekenis zijn. Zo halen mensen met een verstandelijke beperking betekenis uit hun werk en draaien mee in de maatschappij.

De Zijlen helpt mensen daarbij. In de provincie Groningen bieden zij het allemaal: wonen, logeren kinderdagcentrum, ambulante begeleiding, gezinsondersteuning, werk en dagbesteding.

bottom of page