top of page

Bestuur

We stellen graag ons bestuur aan je voor!

Het bestuur is verantwoordelijk voor veel dingen die achter de schermen gebeuren. Vergunningen aanvragen, financiën of de aanmeldingen zijn een paar dingen waarmee het bestuur zich mee bezig houdt.

Bestuur.jpg
Marjolein_edited.jpg

Voorzitter

Marjolein Schaap

Marjolein is onze voorzitter. Ze stelt zich graag even aan je voor:

Hoi ik ben Marjolein. Op m’n 13de hielp ik voor het eerst mee met de Speelweek als vrijwilliger. Nu 16 jaar later, help ik nog steeds met veel plezier elk jaar mee. De week is een hele speciale ervaring voor alle kinderen en vrijwilligers die meedoen, wat ik absoluut niet wil missen!

  Alex_edited.jpg

  Penningmeester

  Alex Slotema

  Hoi! Mijn naam is Alex Slotema en ik ben al sinds 2008 vrijwilliger bij Speelweek Leek. Daarbij eerst als groepsleider en later ook in de kern. Tot het vormen van de stichting heb ik mij bezig gehouden met het organiseren van de activiteiten voor de kinderen en de vrijwilligers. Na het vormen van Stichting Speelweek Leek zit ik in het bestuur als penningmeester, en houdt ik mij bezig met de inkoop en de financiën. Tot ziens tijdens de speelweek!

   

   

   Teun_edited.jpg

   Algemeen bestuurslid

   Teun Rutgers

   Ik ben Teun en ik ben algemeen bestuurslid bij Stichting Speelweek Leek. Tijdens de speelweek zul je mij vinden bij de audio en techniek en daarnaast ook de fotografie van bijvoorbeeld de groepen mag ik mij mee bezig houden.

   Ik doe dit altijd met veel plezier en zie je graag op de Speelweek!

    Lourens_edited.jpg

    Secretaris

    Lourens Fokkinga

    Sinds 2006 ben ik vrijwilliger bij de Speelweek Leek en sinds 2007 onderdeel van de organisatie in de kerngroep wat later de kern is geworden. In 2019 zijn wij stichting geworden en ben ik als secretaris toegetreden.

     

     Grejanne_edited.jpg

     Algemeen bestuurslid

     Grejanne Dijkema

     Ik ben Grejanne Koers en sinds 2005 vrijwilliger bij de Speelweek van Leek. Begonnen onder allerlei welzijnsinstellingen nu een zelfstandige stichting waar ik trots zitting neem in het bestuur. Voorheen als voorzitter nu algemeen bestuurlid. Dit valt beter te combineren met mijn werk als hulpverlener en mijn gezin. 

     Elke jaar ben ik te vinden op de bult als aanspreekpunt voor vrijwilligers, kinderen, ouders en anderen. Met al deze samen maken we er een mooie week van.

      Marjolein_edited.jpg

      Algemeen bestuurslid

      Martijn Meulenbelt

      Hoi! Ik ben Martijn en ben sinds 2022 aangeschoven als algemeen bestuurslid. Ik heb als kind al talloze keren mee gedaan aan de speelweek en daarna elk jaar ook als vrijwilliger mee gedaan. 

      In 2022 kwam dan de stap naar het bestuur en vervul ik de functie als algemeen bestuurslid. Binnen het bestuur houd ik me voornamelijk bezig met de (nieuwe) website, algemene zaken en de media zoals fotografie en videografie.

      Ik woon inmiddels door een studie in Eindhoven, maar ben nog steeds veel in het noorden te vinden en je zult mij ook zeker geen dag missen tijdens De Speelweek!

      Tot dan!

       Kern

       We stellen graag onze kern aan je voor!

       De kern is verantwoordelijk voor alle creatieve indelingen van De Speelweek. Zoals bijvoorbeeld het thema, de invulling van de activiteiten voor zowel kinderen als vrijwilligers of het toneel. 

       Kern.jpg

       Kernlid

       Nick Kooistra

       Hoi ik ben Nick en ik ben kernlid van Speelweek Leek. Ik zorg samen met mijn andere enthousiaste kernleden ervoor dat de speelweek een mooie en creatieve invulling krijgt. Ook houd ik mij veel bezig met het organiseren van de vrijwilligersavonden en de activiteiten voor de kinderen tijdens en buiten de speelweek.

       Ik zie je graag op Speelweek Leek!

       Karlijn_edited.jpg

       Kernlid

       Karlijn Barf

       Hoi, mijn naam is Karlijn. 
       Sinds 2014 ben ik betrokken bij de speelweek. In 2015 ben ik bij de kern gestart. 
       Binnen de kern ben ik verantwoordelijk voor de creatieve invulling van speelweek, invulling van vrijwilligers avonden en help ik bij de kinderactiviteiten. 

       Tijdens de week zelf, vind ik het contact met kinderen en ouders erg leuk en waardevol. Ook het helpen en de gesprekjes van/met vrijwilligers. Je kunt altijd even bij me terecht voor een praatje of vraagje!  
       Ik vind het prachtig om te zien dat we kinderen een leuke week kunnen geven en we samen met alle vrijwilligers de week goed kunnen laten verlopen. Ook vind ik het leuk om de ontwikkeling bij de  vrijwilligers te zien. 

       In het dagelijks leven ben ik juf. Verder ben ik veel buiten te vinden met of zonder club kinderen. 
       Daarnaast badminton ik, speel ik gitaar en ben ik veel aan het tekenen.

       DSC07005_edited.jpg

       Kernlid

       Dominique Bakker

       Hoi ik ben Dominique en zit in de kern van de Speelweek!

       Ik vind het leuk om in de kern van speelweek leek te zitten. We zijn een kleine hechte groep met ieder een grote liefde voor de speelweek en zetten ons dan ook 100% in om er elk jaar weer een geweldige week van te maken.

       Kirsten_edited.jpg

       Kernlid

       Kirsten Hoogerdijk

       Hallo daar!
       Mijn naam is Kirsten, 23 jaar wonende in Tolbert en student hbo Pedagogiek. Als Kernlid ben ik verantwoordelijk voor o.a. de socials, contact met vrijwilligers, vrijwilligerbijeenkomsten en avondactiviteiten tijdens de Speelweek. 

       In 2017 deed ik voor het eerst mee aan de Speelweek Leek. Nog datzelfde jaar raakte ik betrokken bij de organisatorische tak van de Speelweek: de Kern. Voor mij is de Speelweek een plek voor jong en oud, waar je jezelf kan zijn. Een plek waar ik als vrijwilliger graag mijn bijdrage aanlever. Ik gun namelijk de nieuwe generatie deelnemers en vrijwilligers eenzelfde mooie ervaring!

       Brent_edited.jpg

       Kernlid

       Brent de Jong

       Hoi, ik ben Brent. Ik ga al sinds groep 5 naar de speelweek. Helaas kan ik nu al een tijdje niet meer mee doen als kind, maar gelukkig vind ik mijn taak als vrijwilliger en lid van de kern net zo leuk!

       Bij de kern hou ik mij bezig met de invulling van de week. Dat houd in dat ik meedenk aan de activiteiten in het bos, voor de vrijdag avond en ook die voor de vrijwilligers.

       Maar het leukste blijft voor mij toch wel dat ik een week lang met een groep kinderen samenwerk om een hut te bouwen, en om er een gezellige week van te maken.

       Image by Su San Lee
       jungle.jpg

       Thema 2023: Jungle

       Wij verplaatsen ons naar de jungle en gaan gezamenlijk op avontuur. Van alle dieren tot het mooie woud, alles komt aan bod tijdens de Speelweek van 2023. Ga jij met ons mee op avontuur de jungle in?

       bottom of page