top of page

Kom erbij en word vrijwilliger!

Draag bij aan de leukste week van het jaar voor kinderen van groep 3 t/m 8. Beleef zelf de leukste week samen met je medevrijwilligers!

Neem contact met ons op en je ontvangt informatie over de inschrijving.

13 t/m 18 jaar

Doe mee met Speelweek Leek en ervaar een week vol avontuur en plezier als begeleider voor groepjes kinderen! Ontwikkel je leiderschapsvaardigheden, bouw vriendschappen op met andere gemotiveerde jongeren, geniet van creatieve uitdagingen en creëer samen onvergetelijke herinneringen. 

1

Leerzaam Avontuur

2

Vriendschappen voor het Leven

3

Creatieve Uitlaatklep

DSC06571_edited.png

4

Onvergetelijke Ervaringen

5

leuke activiteiten speciaal voor vrijwilligers

6

Maatschappelijke Stage Kans

DSC06036.jpg

18 jaar en ouder

Als ervaren vrijwilliger  leid je groepen met verantwoordelijkheid en toon je leiderschap voor een onvergetelijke week! Je bent cruciaal in het goed laten verlopen van de week.

01

Leidende Rol

Als ervaren vrijwilliger krijg je de kans om een leidende rol op je te nemen. Je zult meer verantwoordelijkheid dragen bij het begeleiden van groepjes kinderen, waarbij je leiderschapsvaardigheden ontwikkeld worden en je een  voorbeeld kunt zijn voor jongere vrijwilligers.

02

Creativiteit ten top

Laat je creativiteit de vrije loop bij Speelweek Leek! Of je nu wilt schitteren in het bedenken van boeiende activiteiten, het vormgeven van  decoraties in thema, of het deelnemen aan het meeleeftheater, Speelweek Leek moedigt je aan om hier je eigen creatieve stempel op te drukken.

03

Kern of bestuur

Speelweek Leek waardeert jouw jarenlange inzet. Als ervaren vrijwilliger van 18 jaar en ouder kan je deelnemen aan de kern en vervolgens aan het bestuur. Je draagt bij aan de planning, coördinatie en uitvoering van activiteiten en bijeenkomsten, waardoor je niet alleen de kinderen, maar ook alle vrijwilligers positief beïnvloedt.

04

Je opleiding in de praktijk

Leer kennis in de praktijk bij Speelweek Leek! Of je nu een passie hebt voor onderwijs, sociaal werk of techniek, de perfecte gelegenheid om je kennis toe te passen. Laat je opleiding tot leven komen door mee te denken in waar jij goed in bent. Bij Speelweek Leek ontwikkel je niet alleen jezelf, maar draag je ook bij aan een betere Speelweek!

DSC06982_edited.jpg
bottom of page